Beoordelingen van onze gasten

Onderstaande is een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

1151 bewertungen
  1. 8,8

    Rustige camping, veel schaduw. Fijne medewerkers!! Heel kindvriendelijk en elk jaar heimwee naar de camping zodra we de caravan meenemen naar huis

    September 2021 - J.C L. übernachtete in Camping-Stellplatz 

  2. 9,9

    DE autovrije plek waar kinderdromen uitkomen en ouders en grootouders daarvan meegenieten. Autovrije concept is ideaal. Hostmanship is dik in orde!

    September 2021 - L. übernachtete in Bärenhütte für sechs Personen 

  3. 9,8

    Leuk weekend gehad. Schoon huisje en smorgens lekkere broodjes.

    September 2021 - d. übernachtete in "Woody Plus"-Hütte für fünf Personen 

  4. 8,6

    Heerlijk, het weer hadden we ook mee ( gemiddeld 23 graden en zon). De indoor speeltuin was een schot in de roos. Er is veel te doen in de omgeving. Ruim opgezet, je zit echt in de natuur.

    September 2021 - M. übernachtete in Regenbogenhütte für sechs Personen 

  5. 8,6

    Heerlijke plek in het groen waar zowel ouders als kids tot rust komen, bedankt!

    September 2021 - v. übernachtete in Regenbogenhütte für sechs Personen 

  6. 9,1

    Dit was ons 8e verblijf op de berenkuil. Zoals altijd zijn we heerlijk tot rust gekomen. We komen zeker een 9e keer!

    September 2021 - Bastiaan H. übernachtete in Camping-Stellplatz 

  7. 7,3

    Prettig verblijf. We hebben alleen wat zon gemist. Veldje terug leuk voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 8

    August 2021 - H. übernachtete in Camping-Stellplatz 

  8. 9,6

    Hele fijne lange periode gehad op de Berenkuil. (10 weken)

    September 2021 - E G. übernachtete in Camping-Stellplatz 

  9. 9,8

    Dit jaar een Woody 5 gehuurd na jaren een blokhut. Nou we zijn erg verwend wat een fijne accommodatie. Ben bang dat we volgend jaar weer een Woody gaan huren!

    September 2021 - S. übernachtete in "Woody Plus"-Hütte für fünf Personen 

  10. 8,9

    Fantastisch!

    September 2021 - Johan T. übernachtete in Camping-Stellplatz