Bewertungen - Campingplatz De Berenkuil
Camping de Berenkuil
Camping De Berenkuil | 5-sterren kindercamping in Drenthe
De Berenkuil
Campingplatz De Berenkuil | Einrichtungen für Jung und Alt
De Berenkuil

Bewertungen

Beoordelingen van onze gasten

Onderstaande is een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

330 bewertungen
  1. 9,1

    Kindvriendelijk en ontspannen.

    September 2023 - F. S. übernachtete in Camping-Stellplatz 

  2. 8,6

    We hebben een heel fijn weekendje weg gehad. Jullie gastvrijheid en service zijn geweldig; jullie maken net dat stapje extra (ons vw-busje mocht veilig achter het hek, een teek werd verwijderd met als troost een ijsje), zo maken we het niet vaak mee! Dit heeft zeker bijgedragen aan onze positieve ervaring van verblijven bij de Berenkuil, we komen zeker terug!

    September 2023 - B. übernachtete in Bommellodge für fünf Personen 

  3. 8

    Mooi park tussen de bomen. We hebben een heerlijk verblijf gehad. Veel plek voor de kinderen om te spelen: binnen / buiten / zwembad.

    September 2023 - J. H. übernachtete in "Woody Plus"-Hütte für fünf Personen 

  4. 8,6

    Fijne plek, veel speel gelegenheden voor kinderen. Zwembad was heerlijk van temperatuur hierdoor was het ook nog goed te toen bij wat minder weer.

    September 2023 - B. übernachtete in Camping-Stellplatz 

  5. 8,2

    Het was echt heerlijk verblijven bij jullie, zeker met het mooie weer.

    September 2023 - P. übernachtete in Regenbogenhütte für sechs Personen 

  6. 9,8

    Als grootouders met het bezoek van kinderen en kleinkinderen konden wij het niet beter treffen. We stonden vooraan bij de speeltuin/zwembad. Het weer kon niet beter. Prachtige app vd Berenkuil waarop alle info staat. Zelfs het bestellen van snacks etc via de app. In 1 woord geweldig en we hebben geen tips. Het was een top weekend!!!!

    September 2023 - J L. übernachtete in Camping-Stellplatz 

  7. 9,2

    Heerlijk rustig in september. Midden in het groen. Erg prettig!!!!!!

    September 2023 - M v. übernachtete in Kampeerplaats met privé sanitair 

  8. 8,4

    Als een heel fijn verblijf. Wij hebben genoten van de rust, aanwezige faciliteiten en vriendelijke medewerkers van de camping. Wij kijken terug op een hele fijne vakantie.

    September 2023 - H. übernachtete in Camping-Stellplatz 

  9. 10

    zeer prettig en rustig.

    September 2023 - B.A. W. übernachtete in Podge Hütte für zwei Personen 

  10. 9,8

    Fantastisch. Respect voor de perfecte staat van onderhoud en de vriendelijkheid en hulpvaardigheid van de medewerkers, geen enkele uitgezonderd. Ook fijn dat de naleving van de regels op een vriendelijke, doch niet vrijblijvende wijze wordt gehandhaafd.

    September 2023 - B. übernachtete in Camping-Stellplatz