Camping de Berenkuil

"Woody Plus"-Hütte für fünf Personen

 
Verfügbarkeit und Preis
 

Lage

Drenthe, Grolloo
 

Ausstattung

  1. 1 Schlafzimmer mit etagenbed und 1 selbständig 1 persons bett
  2. Autofrei
  3. 2 Boxspringbetten im Schlafzimmer
  4. Zentralheizung
  5. Bettdecken
  6. In der nähe von der Hauptanlage
  7. In der nähe von der Sanitärgebäude
  8. essbereich
  1. Gasherd
  2. Küchen inventar
  3. Kühlschrank
  4. Kissen
  5. Loungeset
  6. Mikrowelle
  7. Senseo
  1. Toilette
  2. Zweiter Esstisch auf der Veranda
  3. Veranda
  4. Spüle
  5. Wasserkessel
  6. Blick auf den Spielplatz
  7. Sofa
 

Beschreibung

Neue und luxuriöse Hütte, die eine Toilette und getrennte Schlafzimmer bietet.

Diese geräumigen Hütten für fünf Personen wurden 2018 eingeführt und sind zentral auf einem weitläufigen Feld in der Nähe des großen Spielplatzes gelegen. Sie werden auf einem Boxspring-Doppelbett (2 Meter x 80 Zentimeter), in einer Schlafnische, schlafen können. Das Schlafzimmer bietet ein Etagenbett, bei welchem das untere Bett zusammengefaltet werden kann und ein Boxspringbett für eine Person. Wenn es zusammengefaltet ist, ist unter dem Etagenbett Platz für ein Kinderbett. Die Küche bietet einen Vierflammenherd, einen Kühlschrank, eine Mikrowelle, eine Senseo Maschine, einen Wasserkocher, sowie zusätzliches Inventar. Die Hütten sind vollständig isoliert und mit Zentralheizung ausgestattet, was sie ausgesprochen geeignet für einen Aufenthalt in der Vor- oder Nachsaison macht. Alle "Woody Plus"-Unterkünfte bieten einen Blick auf die Spielanlage und liegen nur einen Steinwurf von der Wielewaal Toilettenanlage entfernt.

39 Bewertungen


  1. 8,5

    Zeer ontspannen, de kinderen hebben genoten!

    Juni 2022 - S.

  2. 9,8

    Leuk weekend gehad. Schoon huisje en smorgens lekkere broodjes.

    September 2021 - d.

  3. 9,8

    Dit jaar een Woody 5 gehuurd na jaren een blokhut. Nou we zijn erg verwend wat een fijne accommodatie. Ben bang dat we volgend jaar weer een Woody gaan huren!

    September 2021 - S.

  4. 7,6

    onze accomidatie was goed, bij de receptie waren ze vriendelijk. Annimatie voor ouders of wat oudere jeugd zou wel een mooie aanvulling zijn. denk aan bingo, b.v. waterpolo wedstrijd in het zwembad. Voetbalwedstrijd organisteren e.d.

    September 2021 - C G.

  5. 9,1

    Fantastische herinneringen gemaakt.

    September 2021 - W.

  6. 9,2

    We hebben een hele leuke vakantie gehad! Fijn dat we een water koker mochten lenen bij de receptie! Zo kon onze baby ook snel van haar flesjes genieten.

    August 2021 - Bonnie B.

  7. 8,8

    Erg leuk, kinderen tevreden, mama en papa tevreden.

    August 2021 - S J.

  8. 8,4

    Genoeg voor alle mensen en leeftijden. Veel toiletgebouwen waarvan gelukkig de meeste mensen het schoon achterlaten. Bij aankomst was het huisje heerlijk schoon en gebruiksklaar. De bedden waren verassend fijn om in te liggen en de kids hebben zich geweldig vermaakt op de speelplekken. Dit jaar ook weer veel genoten van de camping, het zewmbad, de speelplekken, tipedoki bij slecht weer en de berenpret. Super leuk dat die de laatste twee dagen weer in het luchttheater waren. Wel merkte we dat het horeca personeel wat minder ervaring had dan de ploeg van de vorige jaren. Was geweldig om te merken dat er zowat overal wifi was. We blijven al jaren met veel plezier terugkomen. Hopelijk tot volgend jaar.

    August 2021 - d.

  9. 10

    Ik zelf kwam jaren met mijn ouders 6 of 7 jaar geloof ik . Nu ik zelf kinderen heb zijn we al weer 2 keer geweest en hebben al geboekt voor volgend jaar we vinden het heerlijk op de berenkuil wat ik zelf leuk vind is dat ik veel liedjes van berenpret ken van toen ik klein was kortom een super camping tot volgend jaar mvg Christian van Grinsven

    August 2021 - Christian V.

  10. 8,9

    Zoals elke x weer een feest en pret om bij jullie te zijn met idd de magie van Berenpret

    August 2021 - Arnold M.

  11. 9,7

    We zijn met ons gezin voor de 2e keer wezen ‘kamperen’ in een huisje Woody Plus. Weer een erg leuke en goede ervaring! Berenkuil is een heel complete en vooral leuke camping. Erg aardige mensen, lekker eten, leuke speeltuinen, goede sfeer. Autovrij = top! We komen graag weer terug.

    Juli 2021 - Ilona v.

  12. 10

    We hebben een geweldige vakantie gehad! We zijn de camping niet af geweest, dus dat betekent dat de kinderen zich fantastisch hebben vermaakt.

    Juli 2021 - D.

  13. 9,3

    Fijne complete camping waar de kids zich dagenlang konden vermaken. Echt familiecamping.

    Juli 2021 - B.

  14. 8,8

    De kinderen hebben ontzettend genoten. Erg leuk en dikke aanrader.

    Juli 2021 - H.

  15. 9,8

    Het was weer top geregeld een leuke vakantie gehad op naar volgend jaar

    Juli 2021 - Vera D.